Δρ. Ασημίνα Χιώνη

16
Jan

Δρ. Ασημίνα Χιώνη

desc
Κλινική Ψυχολογος - Ψυχοθεραπεύτρια - Επιστημονικά Υπεύθυνη & Iδρύτρια
"Το Δέντρο της Θεραπείας" -ΕΚΙΣΥΠ

Δρ. Κλινικής Ψυχολογίας, Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια. Πιστοποιημένη επόπτρια Συνθετικής Ψυχοθεραπείας. Ιδρύτρια και Επιστημονική Υπεύθυνος «Του Δέντρου της Θεραπείας» Πρότυπου Κέντρου Συνθετικής Θεραπείας και του «ΕΚΙΣΥΠ» Εκπαιδευτικού Ινστιτούτου Συνθετικής προσέγγισης.
Πιστοποιημένη Ομαδική Ψυχοθεραπεύτρια με τη Διαδραστική μέθοδο του Irvin Yalom και τα σχεσιακά Δυναμικά της Ομάδας. Εκπαιδεύτρια του Σχεσιακού Ψυχοδράματος. Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Mindfulness από τον “International Mindfulness and Meditation Alliance” ως Mindfulness Εκπαιδεύτρια. Πιστοποιημένο Μέλος της Βρετανικής Ένωσης Κλινικών Υπνοθεραπευτών (GHSC) από το 2006.
Κλινική και ψυχοθεραπευτική εμπειρία από το 1998 καθώς και ως εκπαιδεύτρια και επόπτρια. Εξειδίκευση στις εξαρτήσεις από Αγγλία κ Ελλάδα, με πολυετή εμπειρία με χρήστες σε Δημόσια κ ιδιωτικά πλαίσια. Εξειδίκευση σε Διατροφικές Διαταραχές, θεραπεία ζεύγους & Οικογενειακή Θεραπεύτρια. Ψυχοδραματίστρια και εκπαιδεύτρια στο Σχεσιακό Ψυχόδραμα.
Έχει λάβει μέρος σε πολλά διεθνή και ελληνικά συνέδρια και συμπόσια. Σε συνεχή εποπτεία, καθώς και ατομική και ομαδική (προσωπική) θεραπεία. Συνεχίζοντας ακόμα και σήμερα κάνοντας την εκπαίδευση στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Gabor Mate στο Compassion Inquiry για το Τραύμα. Πάνω από όλα όμως μητέρα μιας 8χρονης κόρης.